Home Shopping Vær kreativ, når du giver penge i gave

Vær kreativ, når du giver penge i gave

1269
0
penge i gave

Du har planer om at give en pengegave – men hvordan får man lige gjort lidt mere ud af det, end bare at give den klassiske kuvert med nogle sedler i? Der findes mange sjove og fine ideer, som både fungerer for den kreative sjæl, eller som kan bruges af den travle person. Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvilke måder, man kan give pengegaver på.

Hurtige pengegaver, der samtidig er sjove

  • Det klassiske pengetræ er et gammelt hit. Du sætter penge fast på en gren, som den der fejres skal bruge et godt stykke tid på at pille af igen – alt efter hvor store/mange mønster og sedler, du har klistret fast.
  • Den trælse pengegave. Pak kuverten ind i en masse forskellige slags emballage, som modtageren skal bruge en mindre evighed på at pakke op.
  • Giv pengene i en gaveæske. Der findes mange finde og elegante gaveæsker, som man kan lægge pengene i. Det er en meget hurtig løsning, som samtidig får gaven til at se ud af mere.
  • Synes du, at der skal være en håndfast gave, kan du købe en billig pung eller sparegris, som pengene lægges i. Der findes mange både fine og sjove sparegrise, som kunne være gode til formålet.
  • Snydepengegaven. Læg kuverten ned i en stor kasse, som du fylder med andre ting, så modtageren tror, at der er noget stort i kassen.

Personlige pengegaver

  • Design kortet selv. Eventuelt med billeder af personen, som skal modtage kortet. Der kan også klistres billeder på af hyggelige oplevelser, som i har haft sammen, eller der kan klistres billeder på af det, som pengegaven skal bruges til. Er du meget kreativ, kan du også klippe motiver ud i karton m.v. og klistre på kortet.
  • Den pinlige pengegave. Hvis du synes, at du vil lave et sjovt indslag til festen, kan du tage en kasse, og lægge nogle ting i, som du ved at modtageren vil få lidt røde kinder over – selvfølgelig på den sjove måde.
  • Ølkruset – eller et hvilken som helst andet krus, alt efter anledningen. Du lægger mønter i et krus, som du fylder væske og gelatinepulver i. Væsken stivner, så pengene ligger i et lag af gele, som fødselaren skals tikke hænderne ned i for at få pengene ud. Det kan give anledning til en del latter.

Der er derfor mange muligheder for at give en pengegave på en kreativ måde, som ikke behøver at være kedelig. Alt efter hvor meget tid du har og hvor kreative evner du er i besiddelse af, så er der masser af muligheder at give sig i kast med, så gaven kan blive peppet lidt op og blive mere personlig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here