Del
Spar penge

ANNONCE: Artiklen er reklame

Stopper du med at ryge, så gør du ikke kun noget godt for dit helbred, men også din pengepung. Den gennemsnitlige ryger kan nemlig spare tusindvis af kroner hvert år ved at lægge de skadelige cigaretter på hylden.

Det kan synes umuligt at gennemføre et rygestop, hvis man ikke føler sig motiveret, hvorfor du selvfølgelig skal finde ud af, hvad der motiverer dig. En mulig motivationsfaktor er den økonomiske del, da der er mange penge at spare ved at kvitte cigaretterne. Du bliver måske ikke decideret rig af at stoppe med at ryge, men du vil helt sikkert kunne mærke det på din økonomi.

Hvor meget kan jeg spare? Lav en beregning

Det er ikke småbeløb, man kan spare ved at vinke farvel til cigaretterne.

En pakke cigaretter koster typisk omkring 40-45 kroner pr. pakke, og ryger du i gennemsnit én pakke om dagen, så har du en årlig udgift til cigaretter på et femcifret beløb. Det lyder måske en smule skræmmende, men det er ikke desto mindre et faktum, at der er tale om så høje beløb. Den årlige udgift kan du så gange op med det antal år, som du har røget i. Forvent at blive præsenteret for et svimlende højt beløb.

Det kan være interessant at vide, hvor mange penge man har brugt på cigaretter i ens liv, men det er endnu mere interessant at finde svar på, hvor meget man kan spare ved at gennemføre et rygestop. Brug en online beregner eller regn det ud på din lommeregner.

Afhængig af nikotin? Køb en e cigaret

At gennemføre et rygestop og blive fuldstændig røgfri kan tage uger, måneder eller endda år. Der er statistisk set mange, som falder i, når nikotintrangen bliver uudholdelig. Det er ærgerligt, men man må ikke glemme, at der findes andre nikotinholdige produkter end de traditionelle cigaretter. Der findes bl.a. e cigaretter, som kun er blevet mere og mere populære med årene. Står du og mangler en e cigaret i dit liv, så køb en e cigaret hos Prodamp.dk.

At kalde en e cigaret for et sundt alternativ til en tobakscigaret er måske så meget sagt, men det er ikke desto mindre et sundere alternativ. Det hænger sammen med, at du slipper for at indtage tjære og andre farlige stoffer. Derudover undgår du at misfarve dine tænder og få dårlig ånde. Rent økonomisk er det også en markant fordel at skifte cigaretter ud med e cigaretter, da de elektroniske cigaretter er billige i drift. En e cigaret kan være et glimrende rygestopmiddel.

Efterlad en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here