Del
Bliv røgfri

Denne artikel er skrevet og betalt af omtalte virksomhed.

E cigaret, el cigaret eller e smøg; der er mange udtryk for ét og samme produkt. Hvad du end ynder at kalde den, har vi hos Easy to Smoke med garanti en e-cigaret for dig. En e-cigaret består af tre forskellige dele, og hos os finder du naturligvis både de enkelte dele og hele kits og mods.

Easy to Smoke er en webshop, hvor vi sælger alt, hvad hjertet begærer inden for dampverdenen. Vi sælger dig ikke bare et produkt, men arbejder også for at oplyse og informere om alt fra virkning til myter om e-cigaretter. Desuden står vi altid klar til at vejlede og svare på spørgsmål, da vi ønsker at give vores kunder den bedst mulige oplevelse både før, under og efter et køb hos os.

Bliv røgfri og gør noget godt for din krop

En ecigaret skåner dig for omkring 4000 af de skadelige tilsætningsstoffer, som en almindelig cigaret indeholder. Dampning er derfor et helt formidabelt alternativ til rygning. Desuden slipper du for den grimme lugt fra cigaretrøg, dampning er på den lange bane markant billigere end rygning, og du kan helt selv designe både smag, duft, nikotinstyrke og tykkelse af damp, når du vælger en el cig frem for almindelige cigaretter. Især muligheden for at justere nikotinstyrken gør dampning til en oplagt måde at trappe ud af sin nikotinafhængighed, da man kan benytte væske med en gradvist lavere styrke, indtil man til sidst helt kan undvære nikotin i sin e-juice.

Andre rygestoppræparater indeholder nikotin, men kun ved at dampe får du også en erstatning for den røg, du har været vant til at inhalere. Ved at bruge en elektronisk cigaret føles det altså stadig som at ryge – og du kan endda vælge en e-væske med smag af tobak for at holde det så autentisk som muligt, hvis det er det, du ønsker. Blot få uger efter, du har erstattet smøgerne med en e-cigaret, vil du typisk opleve en forbedret lungefunktion samt forbedret lugte- og smagssans.

Shop e cigaretter og tilbehør online

På vores webshop har vi en hel kategori dedikeret til tilbud, og kategorien bliver jævnligt opdateret og udvidet – du vil derfor uden tvivl kunne finde et e cigaret tilbud, som du ikke kan stå for.

Vi sælger en samlet dampoplevelse til dig, og der findes ikke noget inden for dampverdenen, som du ikke kan få hos os. Hvad end det gælder forskellige kits, mods, tanke, e-juice eller tilbehør, kan du regne med os; og har du ønsker, spørgsmål, ris eller ros, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Siden 2011 har vi leveret tusindvis af forskellige produkter til vores kvalitets- og prisbevidste forbrugere for at sikre dem de absolut bedste dampoplevelser med e-væske, e-cigaretter og mods samt batterier og tilbehør. Vi er efterhånden aldeles erfarne i branchen, og derfor tør vi godt at sige, at du får den bedste e cigaret hos os.

Levering af e cigaretter til hele landet – gratis fragt

Vi har hovedsæde i Kolding, men det betyder ikke, at du skal til Kolding efter dine e cigaretter. Fra vores webshop sender vi nemlig hver dag produkter til alle dele af Danmark – og endda uden for landets grænser – med lynhurtig levering. Desuden er det altid gratis at få leveret dine varer fra Easy to Smoke til en dansk pakkeshop nær dig.

Hos Easy to Smoke har vi yderst tilfredse kunder hver eneste gang, og på Trustpilot er vi blevet bedømt som ‘fremragende’. Det er vi stolte af, og vi arbejder konstant for at fastholde denne position på markedet. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde vores kunder markedets allerbedste produkter i forhold til både pris og kvalitet, og derudover prioriterer vi vores kundeservice meget højt. Køb derfor din e cigaret hos os. Vi glæder os til at handle med dig på easy-to-smoke.dk.

Efterlad en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here