Home Andet Bliv eftertragtet på arbejdsmarkedet

Bliv eftertragtet på arbejdsmarkedet

368
0
arbejdsmarkedet

Går du rundt og overvejer, hvilken uddannelse du skal kaste dig over efter sommerferien? Så kan du få inspiration og tips til, hvad fremtidens arbejdsmarked får brug for. Det er vigtigt at vælge uddannelse efter hjertet. Men det er naturligvis altid sjovere, hvis man ikke skal gå rundt og frygte, at ens faglige kvalifikationer bliver overflødige.

Vi lever i en tid i evig forandring. Mange stillinger bliver efterhånden outsourcet til mindre dyre og mere effektive teknologiske løsninger. Flere og flere mennesker flytter væk fra deres hjemby – på grund af job, kærlighed eller måske endda krig. Der er i det hele taget en global tendens med et nyt, internationalt fokus.

Derfor er der stor brug for folk i fremtiden, der er uddannede i at omfavne den globaliserede verdens nye og ofte komplicerede behov for hurtige og smarte løsningsmodeller. Både når det gælder store handelsaftaler lande imellem og det helt nære, der handler om vores vedblivende sundhed og velbehag som mennesker.

Men faktisk kan du sagtens kombinere både det internationale med det nære. Det handler bare om at finde den rette uddannelse, som kan omfavne alle dine behov. Vi kommer her med vores bud på, hvordan du kan blive udstyret med de rette kompetencer til fremtidens arbejdsmarked. Brug det som inspiration eller som startskud til en fremtidig karriere med fremsyn og eventyr i centrum.

Uddannelse med internationalt blik

I en globaliseret verden er der brug for fagligt kompetente personer til at varetage internationale samarbejder. Hvis du har en eventyrer i maven eller bare elsker at rejse og møde nye mennesker og kulturer, så er du måske den oplagte kandidat til en uddannelse til speditørelev.

Som speditør- og shippingelev skal koordinere biler på vejene fra det ene sted til det andet på tværs af landegrænser. Du vil højst sandsynligt få brug for gode sproglige kompetencer, som du også vil få styrket gennem uddannelsen.

Du får et afgørende kendskab til køb, salg og planlægning af internationale transporter, toldbestemmelser og verdensforhold. Det gør dig kvalificeret til at samarbejde med en bred vifte af internationale kunder, hvor du vil få både meget ansvar og frihed til at få mange bolde i luften til at spille sammen.

Ekspert i livssyn og sundhed

Vi lever også i en tid, hvor nye livsstilsygdomme trænger sig på hver dag. Fra diabetes til blodpropper så er sundhed – eller mangel på samme –  bestemt en vigtig faktor i vores generelle livskvalitet. Men hvordan kombinerer man sundhed og rejselyst?

Hvis du brænder for at holde dig i form og gerne vil dele din passion med andre, så er en uddannelse til personlig træner måske noget for dig. Hos Træner Akademiet kan du blive uddannet til at varetage fremtidens store mangel på mere sundhed i hverdagen hos en voksende gruppe af mennesker.

Som personlig træner kan du både arbejde deltid og fuldtid. Du kan vælge at være selvstændig eller blive ansat hos et af de mange fitnesscentre landet over. Det er altså en uddannelse med stor personlig frihed og oplagt mulighed for også at arbejde i udlandet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here